REBBL Klan liga.
 • REBBL är en online liga i BB2 för PC, i den ligan finns det en underliga som heter REBBL Clan league. Det spelas 5 vs 5 dvs alla får en motståndare så blir slut resultatet i mest antal vunna matcher.

  Det finns dessutom lite extra fluff med special powers osv.

  Om någon är intresserad så hojta till här på forumet.

  Bäst är om ni dessutom ploppar in på swebba discorden.


  Regler för klanligan: https://docs.google.com/document/d/1o6KGTW5T3a_GoKM93oi0Bbq9ieNSuIsULq4DOIp6pJo/edit#
  Discordserver: https://discord.gg/SaA9rNm
 • Liten bump på denna.

  Pellevin och brocCooli verkar sugna på att vara med.

  Det innebär att vi saknar 2 spelare för ett fullt lag.


  Det är ~3 veckor kvar på vanliga säsongen samt slutspel och en liten break mellan säsongerna så min gissning är att nästa säsong startar om ca 8-10 veckor.

 • Så återigen en bump, nu är säsongen över och det börjar dra ihop sig mot nästa säsong.

  På lördag släpps dom nya reglerna för säsong 4.

  Någon mer som känner sig sugen på att vara med på detta?
 • Tjena alla, Vi söker en 5e person till SweBBA's REBBL-Klan. Det spelas en match varannan vecka i en 5 mot 5 matchning. Klanligan startar i slutet på aug så vi söker med ljus och lykta efter en spelare att sätta på sig dom stora stövlarna och komma med oss i division 1 för vinst nästa säsong! Skriv här eller skicka ett PM till mig om ni är intresserade.
 • razta said:

  Tjena alla, Vi söker en 5e person till SweBBA's REBBL-Klan. Det spelas en match varannan vecka i en 5 mot 5 matchning. Klanligan startar i slutet på aug så vi söker med ljus och lykta efter en spelare att sätta på sig dom stora stövlarna och komma med oss i division 1 för vinst nästa säsong! Skriv här eller skicka ett PM till mig om ni är intresserade.  Jag kan ha en icke-svensk på lager om det krisar.