Umeå Spring Bowl 3 - Spring Break - 11:e Maj

124»

Comments

 • emilskaya wrote: »
  Jag är ganska missnöjd, jag fick inte möta ett enda halflinglag...

  Och jag som fick möte två haflinglag, va tokigt! :-)
 • Precis!!!
 • edited May 2019
  Morgon gott folk! Kan någon göra en snabb translate på allas namn för denna turneringen till NAFnamn så jag kan uppdatera Sopen? Och vilka som spelade stunty vore också bra så jag kan uppdatera stunty serien också.
 • Morgon gott folk! Kan någon göra en snabb translate på allas namn för denna turneringen till NAFnamn så jag kan uppdatera Sopen? Och vilka som spelade stunty vore också bra så jag kan uppdatera stunty serien också.

  Jag skickar allt till sig priv-mess när jag kommer hem ikväll :)
 • Sådär!

  Snabbkoll bara, jag är nu mottaglig för lite tips om hur jag skulle kunna göra USB 4 bättre?

  Det kan vara allt från mer öl/godis/chips för försäljning till byta plats på något lag i tier-klassningen eller skillpriser.

  Så skriv förslag i tråden så ska jag se vad jag kan göra åt saken till nästa år.... då Divan kommer bli ännu bättre ;)
 • USB3c menar du?
 • edited May 2019
  Skuld wrote: »
  USB3c menar du?

  Nej, vi är nog tillräckligt stora nu för att hitta på vår egen standard nu.
  Frantic wrote: »
  Sådär!

  Snabbkoll bara, jag är nu mottaglig för lite tips om hur jag skulle kunna göra USB4 bättre?

  Det enda jag kan tänka mig so. Kan bli aningen bättre är mer läsk/alkoholfritt. Den tog slut och jag som kör bil hemåt nog gärna köpt en till eller två.

  Kortfattat en lysande turnering med lite ovanliga regler. Jag är bara glad att jag kunde vara med och spela några av matcherna på USB3.
 • Skuld wrote: »
  USB3c menar du?

  Haha, jo men usb 3.2 kom väl innan?

  Får se exakt vad den kommer att heta sedan. :)
  Stareater wrote: »
  Skuld wrote: »
  USB3c menar du?

  Nej, vi är nog tillräckligt stora nu för att hitta på vår egen standard nu.
  Frantic wrote: »
  Sådär!

  Snabbkoll bara, jag är nu mottaglig för lite tips om hur jag skulle kunna göra USB4 bättre?

  Det enda jag kan tänka mig so. Kan bli aningen bättre är mer läsk/alkoholfritt. Den tog slut och jag som kör bil hemåt nog gärna köpt en till eller två.

  Kortfattat en lysande turnering med lite ovanliga regler. Jag är bara glad att jag kunde vara med och spela några av matcherna på USB3.

  Jag liksom du är skitglad att du han med tre matcher, nästa år får det bli hela turneringen och ja, jag får köpa in mer alkoholfritt, en karta var för lite helt enkelt. :)
 • Riktigt kul turnering, stort plus för en driven och motiverad organisatör i Erik.

  Jag har ett par synpunkter/förslag på "förbättringar". Som jag redan nämnt till dig Erik tycker jag Humans ligger fel i tier 1. Jag försökte bygga ett human-lag till turneringen men kände att det blev för klent. Kanske är jag partisk då jag har en stor förkärlek till humans, och alltid har skyllt mina tillkortakommanden på att det är rasen i sig som är för dålig men att det egentligen nog bara är hos mig problemet ligger :)

  Sedan funderar jag över det här med ett "slutspel"/"final" innan alla rundor i score´s swiss-system är färdigspelade. Vore det inte bättre att spela - säg fyra matcher, och ettan och tvåan möts när placeringarna är klar i en ensam femte match. Ser så skevt ut nu då jag placerade mig tvåa i tabellen och Zedd fyra, trots att han spelade final. Samt att jag känner att jag vill ha alla mina rundor till förfogande att vinna eller ta mig till final.

  Sedan så är jag nyfiken på hur tankarna gick kring prisfördelningen. Varför var det mest åtråvärda priset inte ämnat till vinnaren utan till bästa comeback? Var det för att vi alla förstod att Skuld skulle vinna och att han helt enkelt inte behöver fler priser? Det köper jag i så fall ;P

  Men riktigt rolig turnering, kul med många deltagare, superfin lokal, riktigt gött med tillgång till snacks och bira, och trevliga motståndare (Amazon coachen går att diskutera, kanske hade han fått lite för många innanför västen?)

  /Joel Thungren
 • edited May 2019
  Tack Joel!

  Jag ska fundera till Humans, det är ett av mina egna favoritval när det kommer till kritan och ser jag till mitt eget roster jag skapat inför turneringen så är jag nöjd, skulle jag få mer pengar till skills känns det liiite för bra. Jag kanske måste skippa Khorne nästa år och testa dem för att se om jag har fel.... men jag ska fundera på det som sagt, kanske blir det en förändring till nästa år. :)

  angående slutspel/final så kan det bli ”konstigt” med detta upplägg, men eftersom jag vill ha turneringen ”rankad” så behövs fem matcher. Varför du fick mer poäng än ”tvåan” Zedd så kan sådant hända eftersom där blir de tvingad att spela till förlängning, då får man per automatik en som bara får 5 poäng tror jag det var istället för 15 som han skulle fått om finalen slutade ”lika” vilket den först gjorde.

  Kollar man till rankingen i Sverige så hamnar du högre tack vare det men i själva turneringen så blir du efter.

  Angående prisfördelningen så kan jag hålla med dig att det kanske känns tokigt att det ”dyraste” priset hamnade fel. Men jag tänkte att har jag ett ”fint pris” till den som hade bästa vändningen efter en trög start så lockar det att aldrig ge upp.

  Själv kände jag att man måste ha en pris till båda finalspelsrna så tvåan inte behöver gå hem tomhänt.

  Sedan kan man tillägga att tidigare år har vi alltid blivit sponsrade så alla som deltagit fått pris, det var även någon jag räknade med i år så jag köpte in det jag kunde och hoppades sedan en bunt figurer och dylikt skulle dyka upp så alla skulle få som tidigare komma hem med något, tyvärr så svarade inte ens de två olika distributörerna jag hörde av mig till :(

  Amazoncoachen - Hahahaha Basse, tror han var bitter för att han vunnit första året och var i final andra året hade räknat med ett bättre resultat. Tyckte själv han var städad, men jag tyckte han var städad i lördags, men då känner jag honom sedan tidigare väldigt väl och sett honom när han är är igång på allvar också ;)

  Edit: kan tillägga att basse är otroligt lugn än om han försöker ge ett annat intryck.

  Pellevin hade en bra kommentar för ett par Doubt-år sedan, ”Basse är den enda coach jag träffat som blivit så arg att han slagit näven i bordet så spelarna på bordet bredvid flyttade på sig”. ;)
 • Good times :D
 • Pellevin wrote: »
  Good times :D

  Hahaha japp, sedan att han beter sig så blir bara extra roligt när man vet att han är lugn som ett lamm :)
Sign In or Register to comment.